DJ Cursus Den Haag

Wil je graag alle ins & outs van de DJ Scene weten in een interessante 10 uur durende cursus? Dan ben je bij DJ2BE aan het juiste adres! Wij bieden een unieke DJ Cursus in Den Haag, waarbij niet alleen de technische skills aan bod komen, maar ook alles over de DJ Lifestyle. 

DJ Cursus Den Haag: Wat wordt er behandeld
De DJ Cursus van DJ2BE wordt verdeeld in twee onderdelen. Aan de ene kant komen de skills en materialen aan bod, aan de andere kant wordt de DJ Scene en DJ Lifestyle behandeld. 

De skills welke in deze cursus behandeld worden zijn maattellen, momentmixen, beatmatchen en de effects & tricks. Daarnaast worden de functies van ons Pioneer materiaal uitgebreid besproken. 

Bij de lessen in deze DJ Cursus die gaan over de scene en lifestyle, gaat het voornamelijk over het creëren van een imago, het genereren van boekingen en de do’s en dont’s in het DJ vak. Zo beheers je niet alleen de skills om het te maken in de DJ wereld, maar weet je ook hoe het binnen dat wereldje werkt. Onze docenten, die zelf uit de scene komen, kunnen hier bij helpen.

De DJ Cursus 
Deze DJ2BE DJ Cursus in Den Haag bestaat uit ongeveer 10 lesuren. Deze lesuren zullen in een kort tijdsbestek gepland worden. De cursus is 1 op 1 met een docent die naast docent ook zelf DJ is. De laatste les bestaat uit het opnemen van je eigen mix, met de nummers die je zelf hebt geselecteerd. Na de cursus biedt DJ2BE je een gratis seminar aan die je op weg moet helpen als DJ. Je eigen mix krijg je mee op USB.

 

Kosten van deze DJ Cursus in Den Haag
Kosten introductie les: 1 op 1 les: 80 euro voor 1,5 uur
Kosten volledige cursus (7 x 1,5 uur les): 1 op 1 les: 499 euro

Neem je na de introductie les de cursus, dan wordt het bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW