DJ Lessen Den Haag

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van het horen van goed gemixte muziek? Krijg jij ook zo veel energie van een goede beat? En wil jij zelf ervaren hoe het voelt om achter de draaitafels te staan? Dan zijn de DJ Lessen van DJ2BE in Den Haag voor jou op het lijf geschreven. Deze lessen zorgen ervoor dat jij ook kunt ervaren wat het is om een DJ te zijn.

Inhoud van de DJ Lessen
De DJ Lessen zijn bedoeld om je klaar te stomen als professionele DJ en zijn erop gericht om je niet alleen te laten wennen aan de apparatuur, maar ook aan de DJ Scene. Onze lessen worden gegeven door een actieve DJ, die nog steeds op verschillende feestjes draait. In deze DJ Lessen leer je daarom niet alleen alle basic skills die nodig zijn als DJ, maar ook alles wat daar bij komt kijken.

Opbouw van de DJ Lessen
De DJ Lessen van DJ2BE in Den Haag zijn doelbewust opgesteld om je te trainen. De eerste paar lessen zijn vooral gericht op de basic skills die je als DJ moet beheersen. Daarna zullen steeds wat ingewikkeldere skills aan bod komen, waardoor je aan het einde van de DJ Lessen in principe de juiste basis beheert om als DJ aan de bak te kunnen. Ook de DJ Lifestyle en de DJ Scene lopen als een rode draad door onze aangeboden lessen zodat het hele plaatje compleet is.

 

Meer informatie